PESCA | 21/01/2019  Ruralcat

L’Institut Públic Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya (ECNPC) acull una trobada del projecte ERASMUS + CIVICS

L’ECNPC acull el quart TPM (Transnational Project Meeting), que s’integra en el projecte Erasmus + (CIVICS), que es duu a terme juntament amb dos instituts de formació professional d’Itàlia i Finlàndia.

Moment de la trobada

Moment de la trobada

El projecte CIVICS (International Cooperation for the Empowerment and Validation of Competences among Nautical Schools) es troba ja al seu segon i darrer any de durada. 

Durant el present curs, quatre alumnes de l’Institut Públic Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya (ECNPC) van fer una mobilitat d’estudis de llarga durada a Civitavecchia (Itàlia) i a Rauma (Finlàndia), de la mateixa manera que el centre ha acullit també dos alumnes de cada institut. 

Els alumnes han estat cursant part del seu currículum als diferents centres. El nombre d’hores, les assignatures i grups es van fer d’acord a una comparativa de currículums que els professors havien fet en TPM previst duts a terme durant el curs passat.

Un cop acabades les mobilitats d’estudis d’alumnes, s’ha dut a terme la quarta trobada (des del 15 al 17 de gener a l’Ametlla de Mar i Barcelona) per tal de poder posar en comú les experiències i els resultats obtinguts. Durant aquests dies de reunions s’ha confeccionat i també emplenat documentació per tancar el procés d’avaluació d’aquest alumnat (anomenats protocols de certificació).

El proper TPM i darrer del projecte serà la primera setmana de juny a Finlàndia. Els dos temes principals que es treballaran són la redacció de l’informe final de projecte i el lliurament de tota la documentació completa i expedients pertinents a les mobilitats.