FORMACIÓ | 31/01/2013  RuralCat/DAAM

La FIO destaca la qualitat de l'oli del CECA de Gandesa

L'oli "Olikua" del Centre de Capacitació Agrària de Gandesa obté un nou reconeixement a la Fira Intercomarcal de l'Oli (FIO) de Móra la Nova, on hi participen 24 almàsseres de la DOP Terra Alta, Ribera d'Ebre i la DOP Siurana a la comarca del Priorat

Instal•lacions del CECA de Gandesa. Font: DAAM

Instal•lacions del CECA de Gandesa. Font: DAAM

Olikua no va poder participar en el concurs de la FIO per la seva limitada producció però, arran del seu èxit a la Festa de l’Oli de la Fatarella, es va incloure en el Panell de Tast de selecció del millor oli de la Fira.

Tot i que va quedar fora de concurs, els organitzador van destacar que segons els experts del Panell “l’oli fet pels alumnes del Cicle formatiu de grau mitjà en olis d’oliva i vins ha superat en qualitat alguns dels guanyadors de la FIO, la qual cosa volem dir públicament en aquest acte, com a reconeixement a la labor duta a terme per l’Escola Agrària de Gandesa.”