ESCOLES AGRÀRIES | 29/01/2019  Ruralcat

L’EA d’Espiells elaborarà el vi escumós oficial de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

L'Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech elaborarà a partir d'aquest any el vi escumós oficial de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia. Els alumnes de l'escola s’encarregaran de la seva producció amb raïms procedents de la finca del centre.

El pintor Francesc Guilera, l'alcalde Josep Maria Ribas, Xavier Vidal de Puig, fins fa poc el director de l’Escola Agrària, i Pau Martín, l’actual director (Font: Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia)

El pintor Francesc Guilera, l'alcalde Josep Maria Ribas, Xavier Vidal de Puig, fins fa poc el director de l’Escola Agrària, i Pau Martín, l’actual director (Font: Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia)

Capital del Cava” és el nou vi escumós elaborat per l'Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rosell i Domènec que, a partir d'ara, es servirà en els actes oficials de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia. El vi porta una etiqueta exclusiva del pintor sadurninenc Francesc Guilera, que també ha dissenyat cinc plaques de cava diferents. 

Aquest reconeixement potencia l'escola com a referent en el sector i reforça el seu vincle amb les entitats i organismes del territori. A més, aquest nou destí d’una de les produccions pròpies de l’escola és una motivació més per als alumnes a l’hora de fer les pràctiques. 

L’escola d’Espiells col·labora amb l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia en altres activitats, com per exemple, acollint el lliurament dels premis del Concurs d'idees innovadores pel canvi climàtic al Penedès, que al 2018 va celebrar la seva tercera edició.

L'Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech és un centre públic del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació especialitzat en els ensenyaments de vinicultura, olis d’oliva i màrqueting i publicitat per a professionals de l’enologia.

El centre ofereix formació reglada i contínua, en els formats presencial, semipresencial i dual, alhora que manté una estreta relació amb les empreses del sector per a la realització de pràctiques i altres activitats. El centre disposa de celler propi.