FORMACIÓ A DISTÀNCIA | 04/02/2019  Ruralcat

El proper 11 de febrer s’obren les inscripcions a 5 cursos de formació a distància

El proper dilluns s’obriran les inscripcions a nous cursos a distància que ofereix el Servei de Formació Agrària a través del portal RuralCat. El període d’inscripció finalitzarà el 20 de febrer.

El període d’inscripció finalitzarà el 20 de febrer

El període d’inscripció finalitzarà el 20 de febrer

Els cursos que s’ofereixen són:

Sensibilització mediambiental 

El curs de Sensibilització mediambiental conforma un paquet de formació que dóna els coneixements bàsics i indispensables per tal d’orientar una explotació agropecuària en un entorn sostenible i d’aprofitament de recursos. 

Dates: del 05/03/2019 al 22/03/2019
Durada: 10h
Cost de la inscripció: 32€

Botànica

Aquest és un curs obert però està especialment adreçat als alumnes que estan seguint un itinerari formatiu dins del procés d'incorporació a l'empresa agrària.

Dates: del 05/03/2019 al 24/03/2019
Durada: 63h
Cost de la inscripció: 65€

Aigua, sòl i fertilització. Ecosistemes 

Aquest és un curs obert a tothom però està especialment adreçat als alumnes que segueixen un itinerari formatiu dins del procés d'incorporació a l'empresa agrària.

Dates: del 05/03/2019 al 24/03/2019
Durada: 63h
Cost de la inscripció: 65€

Curs de nivell qualificat de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris

Aquest curs ofereix una formació general i específica sobre l'ús i la manipulació de productes fitosanitaris, que permet, alhora, obtenir el carnet de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris de nivell qualificat que exigeix la normativa vigent (ORDRE AAM/152/2013, de 28 de juny).

Dates: del 05/03/2019 al 17/05/2019
Durada: 60h
Cost de la inscripció: 85€

Maneig i manteniment del tractor i màquines motrius

Aquest és un curs obert a tothom, però està especialment adreçat als alumnes que segueixen un itinerari formatiu dins del procés d'incorporació a l'empresa agrària.

Dates: del 05/03/2019 al 17/05/2019
Durada: 60h
Cost de la inscripció: 65€

Com pots sol·licitar el curs?

Per inscriure's cal estar donat d'alta com a usuari de RuralCat. Si encara no n'ets membre pots fer-ho, omplint un senzill formulari. L'alta és totalment gratuïta. Un cop t'hi hagis donat d'alta com a usuari a Ruralcat, hauràs de seguir aquestes indicacions per sol·licitar el curs:

-Entra a la teva àrea de membre i comprova que, a la teva fitxa, has introduït correctament totes les dades que es sol·liciten. Ho post fer des del menú "El meu perfil/Les meves dades/Canvi de dades personals" (pestanya “Dades addicionals de RuralCat”). Si falta alguna dada, introdueix-la i, a continuació, prem el botó "Guardar".

-Una vegada hagis comprovat la teva fitxa, obre el menú "Formació/Cursos a distància". 

-Cerca el curs al qual et vols inscriure. Comprova que la inscripció està oberta. 

-En el text del camp "Inscripció" diu "Inscriu-t’hi". Fes clic sobre "Inscriu-t’hi" per tal de realitzar la inscripció. A continuació, apareixerà un missatge indicant que t'hi has inscrit.

-Rebràs un correu electrònic al teu compte personal i al de RuralCat per indicar-te com has de finalitzar la matriculació.