XARXA-I.CAT | 08/02/2019  Ruralcat

Publicades a la Xarxa-i.cat les fitxes d’inici de projecte de les activitats de demostració de 2017

Aquestes fitxes exposen els objectius i tasques que es duran a terme en el decurs de l’activitat demostrativa, així com els diferents àmbits d’aplicació.

A la Xarxa-i.cat hi ha disponibles de 36 fitxes de les Activitats de Demostració

A la Xarxa-i.cat hi ha disponibles de 36 fitxes de les Activitats de Demostració

Avui s’han publicat a l’espai Xarxa-i.cat de RuralCat les fitxes d’inici de projecte de les activitats de demostració aprovades mitjançant l’Ordre ARP/20/2017 i convocades mitjançant la RESOLUCIÓ ARP/260/2017 (operació 01.02.01 de Transferència Tecnològica del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020).

L’objectiu d’aquestes activitats (realitzades per Universitats, Centres de recerca, Centres tecnològics i/o centres de la xarxa TECNIO de Catalunya i entitats vinculades a les universitats) és donar suport a la transferència de coneixements tècnics i de gestió adaptats a les realitats territorials i sectorials dels sectors agrícoles, ramaders, forestals i agroalimentaris de Catalunya mitjançant la realització de projectes demostratius, parcel·les experimentals, plantes i instal·lacions pilot, camps d'assaig i itineraris demostratius.

En el següent enllaç trobareu les fitxes esmentades: https://ruralcat.gencat.cat/web/guest/pritac/espai/activitats-de-demostracio/activitats-de-demostracio-convocatoria-2017

El més llegit

Jornades tècniques en línia del 23 al 29 de novembre

Catalunya comptarà amb la seva Estratègia de la Bioeconomia

El proper 23 de novembre s’obren les inscripcions a nous cursos a distància