SECTOR AGROALIMENTARI | 18/02/2013  RuralCat/DAAM

Nou Servei d'assessorament per a la millora de la qualificació professional en el sector agroalimentari

El DAAM posa a la teva disposició la possibilitat de rebre un informe d'assessorament personalitzat basat en la identificació de les teves expectatives professionals i l'anàlisi de les teves capacitats i trajectòria acadèmica i laboral

Una de les escoles agràries que ofereix el servei d'assessorament. Font:DAAM

Una de les escoles agràries que ofereix el servei d'assessorament. Font:DAAM

Les persones que vulguin rebre assessorament per aconseguir una millora de la qualificació professional i, si s’escau, el reconeixement de l’experiència laboral en el sector, ara poden sol·licitar aquest servei en les escoles agràries del DAAM que ofereixen els cicles de la família agrària: Pirineu, Sta. Coloma de Farners, Vallfogona de Balaguer, Borges Blanques, Alfarràs, Amposta, Solsonès i Manresa. 

Consistirà en la identificació de les seves expectatives professionals i l’anàlisi de les seves capacitats i trajectòria acadèmica i laboral, i també l’oferta formativa disponible. En finalitzar, cada sol·licitant rebrà un informe d’assessorament personalitzat amb les actuacions possibles per aconseguir el seu objectiu de millora. 
 
El servei d’assessorament és anterior i necessari per accedir al reconeixement de l’experiència laboral i la seva convalidació posterior amb els estudis de formació professional agrària.
 
Les sol·licituds es poden formalitzar a través de la web de cada escola, entre els dies 19 a 27 de febrer de 2013.