CONCURS | 12/02/2019  Ruralcat

La guanyadora del concurs de fotos de gastronomia de Nadal rep el seu premi

L'usuària d’Instagram Paquita Escoi (@paquilleida) ha rebut un lot de productes locals gurmet elaborats amb tòfona negra com a premi del concurs #NadalATaula.

Lot de productes de tòfona negra de Noir et Blanc Truffes

Lot de productes de tòfona negra de Noir et Blanc Truffes

La guanyadora del concurs de fotos de gastronomia nadalenca #NadalATaula, Paquita Escoi (@paquilleida), ha rebut el seu merescut premi, que ha consistit en un lot de productes locals gurmet elaborats amb tòfona negra de la marca Noir et Blanc Truffes, una de les empreses que ha estat candidata al premi PITA 2018

                              

                               La guanyadora, Paquita Escoi, i la seva filla amb el lot

La foto guanyadora, que mostra un tortell de Reis casolà, ha estat premiada per la seva originalitat i qualitat d’entre un total de 180 fotos participants.

El concurs es va celebrar del 17 de desembre de 2018 al 13 de gener de 2019 i estava centrat en la temàtica dels menjars i la gastronomia de Nadal així com en els preparatius dels aliments a la cuina o taula, fent especial èmfasi en el producte de proximitat. 

Amb aquest concurs, RuralCat ha volgut premiar la fidelitat dels seguidors del seu perfil d’Instagram i fomentar la participació entre tota la comunitat.