AJUTS | 13/02/2019  Ruralcat

El programa INTERREG POCTEFA obre la tercera convocatòria

A la convocatòria es podran presentar projectes de cooperació territorial per a la consolidació de la integració econòmica i social de la zona transfronterera entre França, Espanya i Andorra i estarà organitzada en una única fase d’aprovació de projectes.

La data límit pe a presentar els projectes és el 15/04/2019

La data límit pe a presentar els projectes és el 15/04/2019

La secretaria tècnica del Programa de Cooperació Territorial Espanya-França-Andorra POCTEFA ha publicat la tercera i última convocatòria de projectes pel període 2014-2020 amb un pressupost total de 35.831.306 euros.

A la convocatòria es podran presentar projectes de cooperació territorial per a la consolidació de la integració econòmica i social de la zona transfronterera entre França, Espanya i Andorra i estarà organitzada en una única fase d’aprovació de projectes. 

El programa estarà obert a projectes que els seus objectius coincideixin amb tots els eixos del programa, excepte el 6c de l’eix 3 (Valoritzar el patrimoni natural i cultural mitjançant enfocaments conjunts de desenvolupament sostenible). Aquests són:

Eix 1: Dinamitzar la innovació i la competitivitat
Eix 2: Promoure l'adaptació al canvi climàtic i la prevenció i gestió de riscos
Eix 3: Promoure la protecció, la valorització, l'ús sostenible dels recursos locals
Eix 4: Afavorir la mobilitat de béns i de persones
Eix 5: Reforçar les competències i la inclusió als territoris

La taxa de cofinançament de les activitats és de 65%, amb un màxim de despeses elegibles 80.000 euros per projecte.

INTERREG POCTEFA és un programa orientat a reforçar la integració econòmica i social del territori fronterer d’Espanya, França i Andorra. El Programa es dirigeix als actors del sector públic i privat de la zona de cooperació. Poden ser beneficiaris: organismes públics, empreses, agències de desenvolupament, agrupacions, associacions, fundacions, cambres de comerç o centres d’ensenyament entre d’altres.

La data límit pe a presentar els projectes és el 15/04/2019.