FORMACIÓ | 22/02/2013  RuralCat/DAAM

V Seminari de Dones Rurals Emprenedores

Aquest seminari va adreçat a dones que són al capdavant de les seves explotacions o que innoven i hi aporten valor afegit. Les jornades es celebraran els dies 12, 13 i 14 de març a les comarques del Ripollès, el Berguedà i Osona

Dona rural

Les escoles agràries de l’Empordà, el Solsonès i el Pallars, del Servei de Formació Agrària, amb la col·laboració d’algunes oficines comarcals del DAAM, els dies 12, 13 i 14 de març organitzen el cinquè seminari de dones rurals emprenedores, sota el lema “La dona, pal de paller de la pagesia catalana”.

 
Són tres dies de convivència i de compartir experiències entre les dones que participen en el seminari, que provenen d’una quinzena de comarques catalanes, i també d’intercanvi i aprenentatge a través de les visites a diferents  explotacions i empreses innovadores del sector, liderades o coliderades per dones.
 
En aquesta edició, s’hi introduiran unes sessions de formació personal (com fer front a l’estrès, control de les emocions... ), formació social (comunicació, com  generar confiança i empatia... ), formació empresarial (organització de l’empresa, la funció directiva, qualitat del producte/servei ofert... ) i formació econòmica. 
 
D’altra banda, no podem oblidar la vessant cultural, com ja és costum en aquest seminari de dones emprenedores rurals, i molt menys aquest any que es trobaran a Ripoll, capital cultural de Catalunya 2013
 
 
 

Informació relacionada