La UAB acollirà un programa de formació internacional de transferència de tecnologia en alimentació
Per primera vegada es celebra a Barcelona el Food & Health Entrepreneurship Program, destinat a investigadors del camp de l'alimentació que vulguin transformar la seva recerca en un producte per al mercat. Aquest esdeveniment tindrà lloc del 27 al 31 de maig al Parc de Recerca UAB
La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) acollirà, per primera vegada a Europa, el Food & Health Entrepreneurship Program, un esdeveniment que es celebra des de 1993 a la Universitat Califòrnia Davis (UCD). La missió d'aquest programa és fomentar la innovació i la transferència tecnològica de la Universitat a les empreses del sector alimentari enfortint la seva capacitat d'R+D.
El Food & Health Entrepreneurship Program tindrà lloc del 27 a 31 de maig de 2012 i comptarà amb la participació de 40 investigadors europeus i inversors de la indústria alimentària. Un dels principals objectius de la trobada serà formar els investigadors en els processos de transferència tecnològica. Juntament amb les companyies d'aliments líders que hi participen, un equip d'assessors ajudarà als investigadors a transformar el seu projecte de recerca en un producte valuós per al mercat.