PROJECTES EUROPEUS | 06/03/2019  Ruralcat

El projecte LIAISON busca iniciatives innovadores en l’àmbit agrícola i agroalimentari

LIAISON està posant en marxa un concurs amb l'objectiu de buscar iniciatives innovadores i inspiradores de l'agricultura, la silvicultura i la cadena de subministrament agroalimentari.

Un jurat d'experts seleccionarà 15 Ambaixadors d'Innovació Rural

Un jurat d'experts seleccionarà 15 Ambaixadors d'Innovació Rural

Els sectors de l'agricultura, la silvicultura i el processat d'aliments necessiten amb urgència solucions innovadores per afrontar els grans reptes econòmics i ambientals que se'ls plantegen.

A través d'aquest concurs impulsat per part del projecte europeu LIAISON es busca trobar i recompensar els millors exemples de col·laboració que han portat a aquest tipus de solucions innovadores a Europa.

Un jurat d'experts seleccionarà 15 Ambaixadors d'Innovació Rural per rebre reconeixement internacional, oportunitats de networking, material promocional personalitzat i la invitació a unir-se a una prestigiosa cerimònia de lliurament a la tardor de 2019. Tots els Ambaixadors de la Innovació Rural també rebran una pel·lícula sobre el seu projecte.

La data límit per a presentar les propostes és el 15/03.

L'Associació Europea d'Innovació per a la Productivitat i la Sostenibilitat Agrícola (EIP-AGRI) va ser llançada per la Comissió Europea el 2012, amb l’enfocament d'innovació interactiva com a concepte principal.

El projecte LIAISON s’emmarca dins els grups operatius EIP-AGRI i els projectes multisectorials d’Horizon 2020.

 

Informació relacionada

El més llegit

Jornades tècniques en línia del 23 al 29 de novembre

Catalunya comptarà amb la seva Estratègia de la Bioeconomia

El proper 23 de novembre s’obren les inscripcions a nous cursos a distància