AJUTS | 13/03/2019  Ruralcat

Nova convocatòria en recerca d’eficiència energètica, innovació i captació de mercat

Es posa en marxa la convocatòria de propostes sobre temes d’energia segura, neta i eficaç del programa de finançament de la Unió Europea Horizon 2020. El finançament està disponible per a propostes presentades en 16 temes sobre cinc àrees principals: edificis, indústria, finances, administracions públiques i suport polític i de consumidors i serveis.

La data límit per presentar les candidatures és el 03/09/19

La data límit per presentar les candidatures és el 03/09/19

Les accions possibles, sota el nom d’Energy Efficiency, es separen en tres grups:

  • Recerca i innovació: accions que estableixin nou coneixement o desenvolupin més eficiència energètica. La UE finançarà el 100%, amb un mínim de tres beneficiaris.
  • Innovació: accions que demostrin la viabilitat de les noves tecnologies i solucions o que donin suport al seu llançament al mercat. Finançament del 70%, mínim de tres beneficiaris.
  • Coordinació i suport: accions que millorin la pràctica, mobilitzin grans inversions o facilitin la implementació de polítiques de la UE. Finançament del 100%, mínim de tres beneficiaris (excepte casos concrets).

Les àrees de finançament dels projectes d’eficiència energètica en aquesta convocatòria incloses al portal són edificis, industria, finances, autoritats públiques i suport de polítiques i consumidors i serveis.

Els temes específics de finançament es van presentar a l’Info Day sobre l’Eficiència Energètica Horizon 2020 el 22 de gener de 2019 i es poden visualitzar enregistraments de vídeo i presentacions a la pàgina web corresponent. 

El pressupost total és de 112 milions d’euros i la data límit per presentar les candidatures és el 03/09/19.
 

Informació relacionada

El més llegit

Jornades tècniques en línia del 23 al 29 de novembre

Catalunya comptarà amb la seva Estratègia de la Bioeconomia

El proper 23 de novembre s’obren les inscripcions a nous cursos a distància