AJUTS | 13/03/2019  Ruralcat

Nova convocatòria en recerca d’eficiència energètica, innovació i captació de mercat

Es posa en marxa la convocatòria de propostes sobre temes d’energia segura, neta i eficaç del programa de finançament de la Unió Europea Horizon 2020. El finançament està disponible per a propostes presentades en 16 temes sobre cinc àrees principals: edificis, indústria, finances, administracions públiques i suport polític i de consumidors i serveis.

La data límit per presentar les candidatures és el 03/09/19

La data límit per presentar les candidatures és el 03/09/19

Les accions possibles, sota el nom d’Energy Efficiency, es separen en tres grups:

  • Recerca i innovació: accions que estableixin nou coneixement o desenvolupin més eficiència energètica. La UE finançarà el 100%, amb un mínim de tres beneficiaris.
  • Innovació: accions que demostrin la viabilitat de les noves tecnologies i solucions o que donin suport al seu llançament al mercat. Finançament del 70%, mínim de tres beneficiaris.
  • Coordinació i suport: accions que millorin la pràctica, mobilitzin grans inversions o facilitin la implementació de polítiques de la UE. Finançament del 100%, mínim de tres beneficiaris (excepte casos concrets).

Les àrees de finançament dels projectes d’eficiència energètica en aquesta convocatòria incloses al portal són edificis, industria, finances, autoritats públiques i suport de polítiques i consumidors i serveis.

Els temes específics de finançament es van presentar a l’Info Day sobre l’Eficiència Energètica Horizon 2020 el 22 de gener de 2019 i es poden visualitzar enregistraments de vídeo i presentacions a la pàgina web corresponent. 

El pressupost total és de 112 milions d’euros i la data límit per presentar les candidatures és el 03/09/19.
 

Informació relacionada