GRUPS OPERATIUS | 14/03/2019  Ruralcat

Convocats els ajuts per a projectes innovadors de Grups Operatius supra autonòmics pel 2019

Poden sol·licitar aquests ajuts les agrupacions d’actors de més d’una Comunitat Autònoma o d’àmbit nacional que s’associen per abordar conjuntament un problema i/o oportunitat, partint d’una idea innovadora i amb un enfoc multisectorial.

Les subvencions poden arribar fins als 600.000€ per projecte

Les subvencions poden arribar fins als 600.000€ per projecte

El Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació, a través del FEGA, va publicar el 12 de març al BOE la resolució per la qual es convoquen els ajuts per a l’execució de projectes d’innovació d’interès general per grups operatius de l’Associació Europea per a la Innovació en matèria de productivitat i sostenibilitat agrícoles (AEI-Agri), en el marc del Programa Nacional de Desenvolupament Rural 2014-2020 (FEADER) per a l’any 2019.

Aquesta convocatòria té un pressupost total de 25,5 milions d’euros, cofinançats en un 80% pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural–FEADER.

Poden sol·licitar aquests ajuts les agrupacions d’actors de més d’una Comunitat Autònoma o d’àmbit nacional que s’associen per abordar conjuntament un problema i/o oportunitat, partint d’una idea innovadora i amb un enfoc multisectorial. Aquests actors poden ser agricultors, ramaders, universitats, centres de recerca o tecnològics, indústries agroalimentàries o de la fusta i altres productes forestals, així com també grups d’acció local, ONGs, oqualsevol altre que desenvolupi un paper rellevant en relació a la temàtica que abordarà el grup.

Mitjançant aquests ajuts es donarà suport a l’execució de projectes innovadors en l’àmbit agroalimentari, forestal i rural, amb subvencions que poden arribar fins als 600.000€ per projecte. El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el 8 d’abril a les 14.00h.

El procediment, així com la documentació addicional d’interès estan disponibles a la seu electrònica del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació.

 

El més llegit

Es publica la distribució general de la superfície de Catalunya de 2019

Butlletins d’informació fitosanitària per al mes de juliol

Es publiquen les dades de superfícies municipals de tots els conreus de Catalunya de la campanya 2019