RURALCAT | 20/03/2019  Ruralcat

RuralCat estrena nou format de butlletí setmanal

El Butlletí número 788 s’estrena amb un nou format i un disseny més visual i intuïtiu amb el recull de les principals notícies de la setmana, cursos, novetats normatives, agenda i altres activitats relacionades amb la transferència de coneixement al món agroalimentari, forestal i pesquer.

L’any 2018 es van publicar un total de 51 butlletins

L’any 2018 es van publicar un total de 51 butlletins

RuralCat estrena avui un nou format de butlletí que inclou les notícies més destacades de la setmana, els cursos de formació programats, les novetats normatives, l’agenda de les properes jornades tècniques i altres activitats relacionades amb el sector. També enllaça directament amb els als cursos de Formació Agrària a Distància, els Dossiers Tècnics, el Pla Anual de Transferència Tecnològica, els avisos fitosanitaris i els cercadors del portal.

Aquest nou disseny està adaptat per a dispositius mòbils.

L’any 2018 es van publicar un total de 51 butlletins que, amb una freqüència setmanal, es van enviar a 22.622 subscriptors.  

 

Informació relacionada

El més llegit

Jornades tècniques del 10 al 16 de juny

Nova APP mòbil FotoDUN per a enviar fotografies geoetiquetades com a suport als tràmits de les explotacions agràries a Catalunya

La nova Llei d'Espais Agraris vol assegurar la capacitat productiva del camp i afavorir el relleu generacional i l'equilibri territorial