Norma tècnica de producció integrada de farratges
Ja pots consultar la norma tècnica específica de producció integrada de farratges, aprovada recentment per la RESOLUCIÓ AAM/790/2013, de 2 d'abril (DOGC núm. 6355 - 15/04/2013)
Font: DAAM
La necessitat cada cop més gran de limitar al màxim l’impacte ambiental de les tècniques de conreu amb l’objectiu d’aconseguir el necessari desenvolupament sostenible obliga constantment a actualitzar les pràctiques i mètodes de conreu que, en el cas de la producció integrada, suposa unes obligacions i compromisos addicionals per als agricultors que s’hi acullin.
Un dels aspectes essencials en l’aplicació de les tècniques de producció integrada és l’ús racional de les substàncies actives que es poden aplicar en els tractaments fitosanitaris, i la reducció al mínim possible del nivell de residus admissibles.
- Alfals
- Raigràs
- Festuca
- Dàctil “Dactylis glomerata“
- Trepadella
- Trèvol
- Panís farratger
- Pastura del Sudan/sorgo farratger i híbrids
- Pèsol farratger
- Veça
- Associació/s de gramínia/es + lleguminosa/es
- Altres (cereals d’hivern, gira-sol, etc.)