AGENDA | 03/04/2019  Ruralcat

L'EIP-AGRI organitza un taller europeu sobre rotació i diversificació de cultius

El taller “Cultivant el futur: treball en xarxa per a la rotació i la diversificació de cultius" es celebrarà el 4 i 5 de juny a Almere (Països Baixos) i estarà dedicat a la creació de xarxes i compartir experiències amb projectes innovadors sobre rotació i diversificació de cultius.

El taller es celebrarà el 4 i 5 de juny a Almere

El taller es celebrarà el 4 i 5 de juny a Almere

La Xarxa Europea per a la Innovació (EIP-AGRI) ha organitzat el taller “Cropping for the future: networking for crop rotation and crop diversification” (“Cultivant el futur: treball en xarxa per a la rotació i la diversificació de cultius") que es durà a terme el dimarts 4 i el dimecres 5 de juny a Almere, als Països Baixos. 

Hi poden participar les persones amb experiència o participants en projectes sobre rotació i diversificació de cultius o bé agricultors, emprenedors, organitzacions de productors, pimes, entitats d’assessorament, universitats o centre de recerca o tecnològics amb interès sobre la temàtica.

Com que les places són limitades, cal omplir un formulari per sol·licitar l’assistència abans de les 23.59h de l’11 d’abril. Els organitzadors valoraran totes les sol·licituds rebudes i confirmaran l’assistència a les persones escollides la setmana del 29 d’abril.

El més llegit

RuralCat oferirà 29 cursos a distància en 72 edicions diferents durant el 2020

Important paper dels assessors agraris per facilitar la innovació en els sectors agrari i forestal

Butlletins d’informació fitosanitària per al mes de desembre