RURALCAT | 10/04/2019  Ruralcat

L’Oficina de fertilització i tractament de dejeccions ramaderes estrena nou disseny

L’oficina virtual de RuralCat s’ha redissenyat amb una portada més visual per facilitar la navegació i la cerca d’informació. Les diferents seccions temàtiques també s’han reordenat amb un disseny més atractiu.

L’Oficina de fertilització i tractament de dejeccions ramaderes s’ha reestructurat de forma integral amb un disseny més visual atractiu que optimitza la navegació. A la portada es visualitzen ara les darreres novetats, l’agenda d’activitats i jornades relacionades amb el sector de la fertilització i les últimes notícies temàtiques. A més, disposa d’un apartat final per accedir a més informació sobre explotacions ramaderes, fertilització dels cultius i aspectes administratius. També s’inclou una pestanya superior amb les seccions més destacades: Plans, Conques, Tractaments, Agriclose, Eines, Publicacions, Futur Agrari i Normativa, que permeten accedir més ràpidament a la informació més visitada pels usuaris.

L’Oficina de fertilització va ser l’oficina més visitada de RuralCat al 2018, amb 27.659 visites úniques. Les seccions més visitades van ser la de Conques, una aposta de treball conjunt entre el DARP, l’ACA i la Fundació Mas Badia per posar en ús els mètodes, les eines i les tècniques ja provades en diverses conques hidrogràfiques arreu del territori català, el grup d’experts en tractament de dejeccions ramaderes, creats per analitzar les diferents opcions i donar suport a les actuacions en sistemes de tractament actuals o futurs amb l’objectiu d’assolir una bona qualitat dels sòls i de les aigües, tant a nivell individual com en sistemes conjunts; i els Fulls informatius de la Xarxa de plans per a la millora de la fertilització agrària a Catalunya. Al llarg de l’any passat es van enviar 12 butlletins amb el recull de les novetats dins d’aquest àmbit.

Notícies relacionades