FORMACIÓ | 15/05/2013  DAAM

L'ECA de l'Empordà organitza jornades en diferents punts del Principat

Els dies 9 i 10 de maig, dins el pla de formació del Departament d'Agricultura, Ramaderia Pesca, Alimentació i Medi Natural, l'ECA de l'Empordà va realitzar tres accions formatives que varen aglutinar més d'un centenar de persones

Imatge de l'ECA de l'Empordà. Font: DAAM

Imatge de l'ECA de l'Empordà. Font: DAAM

Aquestes accions, com és habitual en aquesta escola, es varen realitzar a diferents indrets de la geografia catalana; dues el dia 9 a l’Escola Politècnica Superior de la UDG a Girona i una el dia 10 a l'ECA de Tàrrega, col·laboradora habitual de les accions formatives de l’ECA de l’Empordà. 

 
Les jornades de Girona varen tractar aspectes molt diferents: "La petjada de carboni" i "Els incentius fiscals en R+D+i". En la primera es va donar una informació pràctica als operadors alimentaris sobre què és i per a què serveix. Així mateix, es donava a conèixer la metodologia del càlcul i la conveniència d’incloure aquesta informació en els productes alimentaris. En la segona s’explicava a les empreses com poden beneficiar-se d’aquest incentius i com planificar-ne estratègicament l'aplicació.

 

La Jornada de Tàrrega va tractar el tema de la "Certificació ISO 22000FSCC", i es va debatre quin tipus d’empresa es pot acollir a aquesta certificació, quines diferencies hi ha entre la BRC i la IFS, i quina és la seva situació actual. 

 
L'Escola vol agrair l’assistència a tots els participants.