PREMIS | 22/04/2019  Ruralcat

Es convoquen els premis per a la ràpida detecció del míldiu de la vinya corresponents a l'any 2019

Els premis estan destinats als viticultors i les viticultores que localitzin les primeres taques de míldiu de la vinya a les diferents zones vitícoles catalanes.

Míldiu de la vinya

Míldiu de la vinya

El control del míldiu de la vinya (Plasmopara viticola) exigeix determinar els moments més adients per aplicar els tractaments contra aquest fong, i un factor bàsic per al bon resultat d'aquest sistema és la localització de les primeres taques de míldiu o infeccions primàries.

El Departament d’Agricultura ha convocat els premis per a la ràpida detecció del míldiu de la vinya corresponents a l’any 2019. Els premis estan destinats als viticultors i les viticultores que localitzin les primeres taques de míldiu de la vinya a les diferents zones vitícoles catalanes.

El conjunt de premis a atorgar està dotat amb un total de 3.180 euros. La quantia de cadascun dels premis és la següent:

-Barcelona: 1 premi de 190 euros i 9 premis de 70 euros.
-Catalunya Central: 1 premi de 190 euros i 1 premi de 70euros.
-Girona: 1 premi de 190 euros i 1 premi de 70 euros.
-Tarragona: 3 premis de 190 euros i 3 premis de 70 euros.
-Terres de l'Ebre: 2 premis de 190 euros i 2 premis de 70 euros.
-Lleida: 1 premi de 190 euros i 5 premis de 70 euros. 

Els premis concedits es faran públics en la seu electrònica de la Generalitat de Catalunya http://seu.gencat.cat i al web http://agricultura.gencat.cat/beneficiarisajuts, fent ús dels mitjans electrònics establerts.