PREMIS | 24/04/2019  Ruralcat

Avui comença un nou concurs de fotos de paisatges de primavera a Instagram

El concurs, que s’allargarà fins el 31 de maig, premiarà la millor imatge relacionada amb paisatges de primavera publicada a la xarxa social amb un lot de productes locals elaborats amb base de poma de Girona.

Es podrà participar al concurs  fins el 31 de maig

Es podrà participar al concurs fins el 31 de maig

RuralCat llança avui un nou concurs de fotos de paisatges de primavera a Catalunya a través d’Instagram. Els usuaris que vulguin participar han de compartir al seu perfil públic d’Instagram una o diverses fotografies relacionades amb aquesta temàtica amb el hashtag #PrimaveraAlCamp i etiquetant @ruralcat.gencat.cat a la foto. A més, els participants hauran de ser seguidors de RuralCat a Instagram.

Un jurat de RuralCat serà l’encarregat d’escollir la imatge guanyadora, tot valorant-ne la seva originalitat i la qualitat, sempre que s’ajusti a la temàtica establerta. El guanyador o guanyadora rebrà, com a premi, un lot de productes locals elaborats a base de poma de Girona de l’empresa Agroalimentària Mas Saulot SL (Mooma), guanyadora del premi PITA 2017 en la modalitat a l’Empresa Agrària.

Amb aquest concurs, RuralCat vol premiar la fidelitat dels seguidors del seu perfil d’Instagram i fomentar la participació entre la comunitat.

El jurat donarà a conèixer el nom del premiat o premiada en un termini de 15 dies laborables següents a la finalització de la promoció.

Molta sort a tots i a totes!