SEGURETAT ALIMENTÀRIA | 04/06/2013  AlimenCat

Guia d'interpretació sobre SANDACH generats en establiments alimentaris

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició publica aquesta Guia d'interpretació sobre SANDACH generats en establiments alimentaris amb una finalitat únicament informativa

Detall de la portada de la guia. Font: AESAN.

Detall de la portada de la guia. Font: AESAN.

 Utilitzant un llenguatge planer i sovint sota la fórmula de pregunta-resposta i de manera pràctica, l'objectiu de la guia és ajudar a la interpretació dels nous requisits, tant de la normativa comunitària com nacional, en relació amb els SANDACH.

Els subproductes animals no destinats al consum humà (SANDACH) són productes obtinguts a partir d'animals que no es destinen al consum humà per motius sanitaris o comercials. Amb el seu control s’evita que entrin a la cadena alimentària i són recollits, transportats, emmagatzemats, manipulats, transformats i utilitzats  o eliminats, després de ser sotmesos al tractament necessari e cada cas.