FORMACIÓ ONLINE | 14/04/2010  RuralCat

S'obre la preinscripció del Curs d'iniciació a Excel

Avui comença el període d'inscripció a la 14a edició del Curs d'iniciació a Excel que finalitzarà el 2 de maig. L'objectiu principal d'aquest curs és introduir-se en el funcionament del programa Excel i valorar-ne les seves aplicacions pràctiques.

curs041310 cont

 

El cost de la inscripció al curs, que té una durada de 20 hores, és de 30 euros i s'imparteix per Internet a través de RuralCat. Es lliurarà un diploma a l'alumnat que segueixi el curs amb aprofitament.

Un tutor s'encarregarà d'orientar, realitzar el seguiment i resoldre els possibles dubtes que puguin anar sorgint durant el curs de manera individual. La comunicació amb el tutor serà per correu electrònic. Així mateix, es recomana que l'alumnat dediqui entre dues i tres hores setmanals.
 

Requeriments tècnics

 
Per tal de poder seguir el curs, l'alumnat haurà de disposar d’un equipament informàtic que disposi del sistema operatiu Windows (versió 98 o posterior), del navegador Internet Explorer (versió 6 o posterior), del programa Excel (versió 2002 o superior) i d’una connexió a Internet.
 
L'alumnat que no disposi de l’equipament necessari, podrà sol·licitar fer el curs en una de les aules d'informàtica de la xarxa d'escoles del Servei de Formació Agrària del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural.
 

El temari del curs és el següent:

  • Introducció
  • Estructura d’un full de càlcul
  • Introduir i editar dades
  • Files i columnes
  • Les fórmules en Excel
  • Format del full de càlcul
  • Configuració i impressió d’un full de càlcul

 Com realitzar les preinscripcions

 

ATENCIÓ: Les preinscripcions a aquest curs es fan mitjançant l'enviament d'un formulari per e-mail, si us plau llegeix les següents instruccions.
 
1.       Per preinscriure's al curs, cal estar donat d’alta a RuralCat.
 
2.       A continuació has de descarregar el formulari de preinscripció en word que trobaràs a l'apartat Notícies de la Intranet, omplir les dades que se't demanen i enviar-lo per correu electrònic a l'adreça aecacon.dar@gencat.cat.