INNOVACIÓ | 16/05/2019  Ruralcat

La Comissió Europea busca experts per formar part de missions de recerca i innovació

Aquestes missions seran iniciatives que serviran per trobar solucions a alguns dels grans reptes als quals s'enfronten els ciutadans europeus.

La data límit per a presentar-se a la convocatòria és l’11 de juny de 2019

La data límit per a presentar-se a la convocatòria és l’11 de juny de 2019

La Comissió Europea ha obert una convocatòria per a aquelles persones interessades en formar part de les “Mission Boards” en els àmbits de l’adaptació al canvi climàtic i transformació social, els oceans, mars, la salut del sòl i l’ alimentació.

Les “Mission Boards” són juntes d’experts que assessoraran la Comissió per tal d’identificar i implementar les missions del programa de recerca i innovació Horizon Europe. Aquestes missions seran iniciatives que serviran per trobar solucions a alguns dels grans reptes als quals s'enfronten els ciutadans europeus, amb l’objectiu de contribuir a una millora real en la vida dels ciutadans i de la societat en general.

Les "Mission Boards" estaran formades, cada una, per un màxim de 15 experts independents d’alt nivell que ajudaran a configurar les missions, incloent-hi els seus respectius objectius, indicadors i terminis.

La data límit per a presentar-se a la convocatòria és l’11 de juny de 2019.

Font: Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència 

Informació relacionada

El més llegit

L’ICEA i el Col·legi d’Economistes de Catalunya organitzen el Cicle de jornades 'L’aigua, el sòl i els aliments a Catalunya'

El proper dilluns 12 d’abril s’obren les inscripcions a nous cursos a distància

El Departament d'Agricultura completa el pagament dels ajuts associats agrícoles de la PAC 2020