INNOVACIÓ | 16/05/2019  Ruralcat

La Comissió Europea busca experts per formar part de missions de recerca i innovació

Aquestes missions seran iniciatives que serviran per trobar solucions a alguns dels grans reptes als quals s'enfronten els ciutadans europeus.

La data límit per a presentar-se a la convocatòria és l’11 de juny de 2019

La data límit per a presentar-se a la convocatòria és l’11 de juny de 2019

La Comissió Europea ha obert una convocatòria per a aquelles persones interessades en formar part de les “Mission Boards” en els àmbits de l’adaptació al canvi climàtic i transformació social, els oceans, mars, la salut del sòl i l’ alimentació.

Les “Mission Boards” són juntes d’experts que assessoraran la Comissió per tal d’identificar i implementar les missions del programa de recerca i innovació Horizon Europe. Aquestes missions seran iniciatives que serviran per trobar solucions a alguns dels grans reptes als quals s'enfronten els ciutadans europeus, amb l’objectiu de contribuir a una millora real en la vida dels ciutadans i de la societat en general.

Les "Mission Boards" estaran formades, cada una, per un màxim de 15 experts independents d’alt nivell que ajudaran a configurar les missions, incloent-hi els seus respectius objectius, indicadors i terminis.

La data límit per a presentar-se a la convocatòria és l’11 de juny de 2019.

Font: Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència 

Informació relacionada

El més llegit

Jornades tècniques en línia del 23 al 29 de novembre

Catalunya comptarà amb la seva Estratègia de la Bioeconomia

El proper 23 de novembre s’obren les inscripcions a nous cursos a distància