FORMACIÓ | 29/05/2019  Ruralcat

L’EA d’Espiells ofereix un curs dedicat a desgranar les claus de l’èxit de l’enoturisme

El curs monogràfic, de 20 hores de durada, forma part del programa de Formació Agrària del DARP i es celebrarà del 10 al 18 de juny a l’escola.

El curs repassarà quin és l’estat actual de l’enoturisme

El curs repassarà quin és l’estat actual de l’enoturisme

L’enoturisme està vivint un gran impuls els últims anys. Cellers, viticultors i empreses de serveis han creat una diversitat d’activitats adreçades als visitants i als turistes. Algunes empreses han tingut gran èxit i d’altres no acaben de consolidar-se en aquesta nova activitat. 

El curs “Les claus d’èxit de l’enoturisme” repassarà quin és l’estat actual de l’enoturisme, les tendències, els conceptes claus en què es basa, així com els punts que cal plantejar-se per crear productes enoturístics. També es farà balanç de les errades més habituals que s’han produït en aquests primers anys d’experiències. 

El curs abordarà el concepte i elements de l’enoturisme actual amb tendències i exemples, el disseny i gestió del producte enoturístic, els punts claus del màrqueting enoturístic i la comercialització dels serveis a través de quatre mòduls teòrics i una visita pràctica a espais on es desenvolupen programes enoturístics. 

La formació serà impartida per Josep Anton Pérez, llicenciat en Geografia i Història, màster en Gestió del Patrimoni Cultural, formació en turisme cultural i enoturisme, soci de Tríade Serveis Culturals, guia de turisme de Catalunya i professor col·laborador de l'Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech i Lluís Tolosa, sociòleg, escriptor, divulgador de la cultura del vi i autor d’una vintena de llibres sobre vins i enoturisme, entre ells la Guia d’Enoturisme de Catalunya i Marketing del Enoturismo, premi Best Wine Tourism Book in the World (Gourmand World Awards, Xina 2018).

Les preinscripcions i el pagament es poden fer fins a el dia 5 de juny en el següent enllaç https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdHiU4ny-iC0d-44eIWUaEe8TPKg_cabWhEeDfP0BlKuMREsA/viewform