TRANSFERÈNCIA TECNOLÒGICA | 04/06/2019  Ruralcat

L’Oficina del Regant organitza un seminari tècnic sobre l’eina de Recomanacions de reg

Des de l’Oficina del Regant – EA Tàrrega, i conjuntament amb l’ADV Valls del Corb, es va organitzar el passat 28 de maig un seminari tècnic per a programar les recomanacions de reg a través de l’Eina de Recomanacions de reg de Ruralcat.

Moment del seminari celebrat a l'EA de Tàrrega

Moment del seminari celebrat a l'EA de Tàrrega

El passat dia 28 de maig a la Sala d’informàtica de l’Escola Agrària de Tàrrega va tenir lloc el seminari tècnic de programació de reg i ús de l’eina de recomanacions de reg de Ruralcat

L’objectiu del seminari era explicar la programació del reg, els càlculs de l’eina i entrar les parcel·les dels productors i resoldre dubtes dels resultats obtinguts. 

En aquests nous regadius a pressió un dels avantatges és poder programar els regs, per aquest motiu cal tenir eines de decisió que ajudin el productor en aquesta tasca. La coordinadora de l’Oficina del Regant, Maite Sisquella, va presentar el funcionament l’eina i, posteriorment, a nivell pràctic, els productors de les zones regables del Segarra Garrigues a les Valls del Corb van entrar les seves parcel·les a l’eina. Els participants va poder comentar els resultats obtinguts i resoldre els dubtes en la gestió i resultats de l’Eina de reg. 

Aquest seminari va comptar amb la presència d’uns 20 agricultors amb molt bones valoracions d’aquesta jornada, fet que anima a seguir realitzant activitats pràctiques pels regants.

Font: Oficina del Regant