OLI | 14/06/2019  Ruralcat

“Les varietats catalanes d’olivera” Quaderns Agraris núm. 46 (ICEA)

“Quaderns Agraris”, una publicació de l’Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA), en el seu número 46 d’aquest any ha publicat un estudi fet per IRTA sobre les varietats catalanes d’olivera.

Aquest article fa un repàs de la diversitat que hi ha a Catalunya tant en termes geogràfics com varietals, genètics i agronòmics, així com de les característiques dels olis de les varietats catalanes més representatives.

Podeu consultar l’article en el següent enllaç http://revistes.iec.cat/index.php/QA/article/view/145834 o també el trobareu l’Oficina de l’Oli de RuralCat, dins l’apartat Documentació.

Font: IRTA

El més llegit

El DARP publica una guia informativa sobre l’eruga del boix

Jornades tècniques del 16 al 22 de setembre

Butlletins d’informació fitosanitària per al mes de setembret).