FEBRER-DESEMBRE 2007 | 15/12/2005  Ruralcat

Màster en sanitat i producció porcina

El mes de febrer de l'any 2007, la Universitat Autònoma de Barcelona i les de Lleida i de Saragossa, ofereixen un curs que es prolongarà fins el mes de desembre del mateix any. El curs va dirigit a llicenciats en Veterinària, Enginyers Agrònoms i tècnics que desitgin aprofundir en els seus coneixements teòrics i pràctics en producció porcina.

Màster en sanitat i producció porcina

L¿objectiu d¿aquest màster és formar tècnics que contribueixin a la producció de proteïna alimentària d¿alta qualitat i seguretat, mitjançant un sistema de producció amb eficiència tècnica i econòmica i utilitzant tècniques de producció respectuoses amb el medi ambient i el benestar dels animals. A causa que el curs només gaudirà de vint-i-cinc places, en el procés selectiu es tindrà en compte l¿expedient acadèmic i l¿experiència prèvia en el sector porcí. També es valorarà la disponibilitat pel desplaçament i el domini d¿idiomes. Els alumnes que superin el programa formatiu del màster obtindran un Títol de Màster en Sanitat i Producció Porcina reconegut per les tres universitats organitzadores. La docència del Màster s'estructurarà en activitats presencials i activitats no presencials, fent que l'activitat presencial no superi el 50% del total. Per això les classes teòriques, les taules rodones i les pràctiques es programen per a dijous i divendres de cada setmana. Les pràctiques en granja i en empresa es programaran la resta de dies de la setmana deixant setmanes lliures perquè l'alumne pugui realitzar les seves activitats no presencials (estudi i preparació dels treballs modulars i del Projecte final de Màster). El programa de formació del màster es divideix en cinc mòduls amb un total de seixanta crèdits ECTS. La programació modular permet un seguiment global o parcial del màster que facilita la seva realització en un o varis anys acadèmics. Cadascun dels mòduls té entitat per ell mateix i són els següents:
  • Mòdul 1: Condicions estructurals
  • Módul 2: Component funcional de la producció porcina
  • Módul 3: Optimització de la producció porcina
  • Mòdul 4: Gestió sanitària
  • Mòdul 5: Especialització pràctica
Per a més informació podeu consultar la pàgina web del curs o enviar un missatge a la següent adreça electrònica: dbabot@prodan.udl.es