INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA | 25/06/2019  Ruralcat

El DARP ha participat al Congrés Internacional de Qualitat i Seguretat Alimentària

El congrés ACOFESAL 2019 es va celebrar del 19 al 21 de juny a la Facultat de Medicina de la Universitat Internacional de Catalunya a Barcelona.

Moment del congrés

Moment del congrés

Diversos representants del Laboratori Agroalimentari de Catalunya (LAC) i de la Sub-direcció General de la Inspecció i Control Agroalimentari del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació van participar del 19 al 21 de juny passat al congrés ACOFESAL 2019. Concretament, el Laboratori Agroalimentari va participar a la taula rodona de laboratoris “Requisits a complir per part dels laboratoris d’análisis en seguretat alimentària” amb la ponència que portava per títol “El control dels residus de medicaments veterinaris en el laboratori” i amb la presentació del pòster "Programa de Control de Residus en Medicaments Veterinaris en el Laboratori Agroalimentari de Cabrils”.

La participació del Laboratori Agroalimentari en el congrés contribueix a la difusió de la tasca realitzada pel Departament d’Agricultura en el marc del control oficial agroalimentari i a l’intercanvi d’experiències i de visions entre els professionals del sector implicats en la qualitat i la seguretat agroalimentària. 

La Asociación de Consultores y Formadores de España en Calidad y Seguridad Alimentaria (ACOFESAL) organitza cada dos anys aquesta trobada entre totes les entitats i agents del sector de la qualitat i la seguretat alimentària internacionals per donar a conèixer les novetats i activitats més rellevants en legislació, protocols i mètodes analítics del sector.  

En aquest cinquè congrés s’ha comptat amb sessions monogràfiques de consultoria i certificació, I+D+i, Higiene Alimentària i Laboratori, així com sessions plenàries en què es va debatre diferents temàtiques sectorials. 

Informació relacionada