RURALCAT | 02/07/2019  Ruralcat

RuralCat estrena el nou apartat de subscripcions

A partir d’ara els nous usuaris poden realitzar les subscripcions als butlletins de RuralCat, de Reg i de Fertilització, escollir els sectors d’interès per rebre les jornades PATT o sol·licitar rebre els avisos fitosanitaris per SMS o correu electrònic, tot des d’un nou apartat disponible a RuralCat. Per altra banda, el usuaris ja registrats podran modificar les seves subscripcions en un mateix espai.

Els usuaris poden seleccionar des d’un mateix espai els butlletins i serveis als quals es volen subscriure, modificar o donar-se de baixa

Els usuaris poden seleccionar des d’un mateix espai els butlletins i serveis als quals es volen subscriure, modificar o donar-se de baixa

Per tal de facilitar la subscripció als butlletins o la modificació de dades de les jornades PATT i dels avisos fitosanitaris, s’ha creat un accés directe a Subscripcions des del menú de la pàgina d’inici de RuralCat.

D’aquesta forma, els usuaris poden seleccionar des d’un mateix espai els butlletins i serveis als quals es volen subscriure, modificar o donar-se de baixa. Els usuaris poden subscriure’s al Butlletí de RuralCat, amb el recull setmanal de les notícies, agenda, entrevistes, jornades, normativa i altra informació del sector agroalimentari, forestal, pesquer i del món rural; al Butlletí de Reg, de periodicitat mensual que recull les novetats més destacades del sector; així com al Butlletí de l’Oficina de Fertilització i tractament de dejeccions ramaderes, amb tota l’actualitat en aquesta matèria.

D’altra banda, també es poden seleccionar els sectors d’interès del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) per rebre puntualment les jornades i ponències de la temàtica seleccionada (agricultura, ramaderia, indústries transformadores i alimentació, energia, reg  medi ambient, forestal, pesquer i medi rural o gestió de l’empresa agrària i de la producció). 

Per últim, els usuaris també poden escollir rebre els avisos fitosanitaris d’alguna de les 9 estacions i subestacions de Catalunya per correu electrònic o SMS. Es tracta d’un servei de l’Oficina de Sanitat Vegetal que elabora els avisos fitosanitaris més propers, dirigits a una zona geogràfica concreta, on es determina amb més precisió les actuacions a realitzar, ja sigui la necessitat de tractament fitosanitari, el sistema de lluita més adient o els moments i productes fitosanitaris més idonis tenint en compte la seva eficàcia i la seva perillositat per a l'home i el medi ambient.

Els usuaris de RuralCat poden fer la selecció dels butlletins directament, mentre que els nous usuaris s’han de donar primer d’alta com a subscriptors a RuralCat creant un compte nou a través del formulari de registre i activant-lo posteriorment.

Per a qualsevol dubte o ampliar la informació podeu accedir a Ajuda o bé consultar aquesta infografia.

Font: RuralCat

Notícies relacionades