INNOVACIÓ | 08/07/2019  Ruralcat

S’obre la convocatòria dels Cupons d’Innovació BCN Smart Rural

En data 2 de juliol de 2019, l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) ha publicat les bases reguladores dels Cupons d’Innovació BCN Smart Rural per a empreses agroalimentàries i forestals dels territoris rurals de la demarcació de Barcelona.

El període de sol·licitud dels ajuts va des del 3 de juliol fins al 20 de setembre de 2019

El període de sol·licitud dels ajuts va des del 3 de juliol fins al 20 de setembre de 2019

Els Cupons d’Innovació BCN Smart Rural són uns ajuts creats en el marc del PECT BCN Smart Rural, un projecte de desenvolupament rural cofinançat per la Diputació de Barcelona i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), en el marc del PO FEDER de Catalunya 2014-2020.

L’objectiu dels Cupons d’Innovació BCN Smart Rural és fomentar la innovació en el sector agroalimentari i forestal de les comarques no metropolitanes de la demarcació de Barcelona.

A través d’aquests ajuts, se subvenciona la contractació de serveis d’assessorament expert a microempreses del sector agroalimentari i forestal que vulguin dur a terme un projecte d’innovació.

La quantia dels ajuts és d’un 80% del cost del servei desitjat, amb un màxim de 2.950€ + IVA per empresa.

El període de sol·licitud dels ajuts va des del 3 de juliol fins al 20 de setembre de 2019 a les 14:00h.

En el següent enllaç es poden consultar les bases reguladores i descarregar els documents necessaris per a la sol·licitud: http://www.desenvolupamentrural.cat/cupons_innovacio.

Per a més informació, podeu contactar directament amb ARCA a través del correu electrònic innovacio@arca-dr.cat.

Font: Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA)

Informació relacionada