INNOVACIÓ | 12/07/2019  Ruralcat

La Comissió Europea obre una consulta per definir els reptes en recerca i innovació del programa Horizon Europe (2021-2027)

La Comissió Europea convida a tots els interessats a compartir les seves opinions en el marc de la implementació de l’Horizon Europe, el proper i més ambiciós programa de recerca i innovació de la UE (2021-2027), que comptarà amb un pressupost de 100.000 milions d'euros.

La consulta recopilarà les aportacions que formaran la base d’un “pla estratègic” per a l’Horizon Europe

La consulta recopilarà les aportacions que formaran la base d’un “pla estratègic” per a l’Horizon Europe

La Comissió Europea ha obert una consulta en línia com a part del procés de configuració de les inversions europees en recerca i innovació per als propers anys.

La consulta recopilarà les diverses aportacions que formaran la base de la preparació d’un “pla estratègic” per a l’Horizon Europe, i que guiarà els programes de treball i les convocatòries per als primers quatre anys. En general, la consulta permetrà identificar els impactes desitjats, obrir debat i rebre noves idees sobre els reptes més urgents als quals ha de fer front la recerca i innovació finançades per la UE.

La Comissió convida a qualsevol persona interessada en les futures prioritats de recerca i innovació de la UE a participar en la consulta, que finalitzarà el 8 de setembre de 2019.

Font: Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència

Informació relacionada

El més llegit

Publicada la fitxa tècnica “Desherbatge mecànic dels cereals d’hivern amb la grada de pues flexibles”

L’Oficina de l’Agricultura de Precisió es renova amb un disseny més visual i nous continguts

Les dones representen el 40% de l’ocupació al sector agroalimentari català