INNOVACIÓ | 12/07/2019  Ruralcat

La Comissió Europea obre una consulta per definir els reptes en recerca i innovació del programa Horizon Europe (2021-2027)

La Comissió Europea convida a tots els interessats a compartir les seves opinions en el marc de la implementació de l’Horizon Europe, el proper i més ambiciós programa de recerca i innovació de la UE (2021-2027), que comptarà amb un pressupost de 100.000 milions d'euros.

La consulta recopilarà les aportacions que formaran la base d’un “pla estratègic” per a l’Horizon Europe

La consulta recopilarà les aportacions que formaran la base d’un “pla estratègic” per a l’Horizon Europe

La Comissió Europea ha obert una consulta en línia com a part del procés de configuració de les inversions europees en recerca i innovació per als propers anys.

La consulta recopilarà les diverses aportacions que formaran la base de la preparació d’un “pla estratègic” per a l’Horizon Europe, i que guiarà els programes de treball i les convocatòries per als primers quatre anys. En general, la consulta permetrà identificar els impactes desitjats, obrir debat i rebre noves idees sobre els reptes més urgents als quals ha de fer front la recerca i innovació finançades per la UE.

La Comissió convida a qualsevol persona interessada en les futures prioritats de recerca i innovació de la UE a participar en la consulta, que finalitzarà el 8 de setembre de 2019.

Font: Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència

Informació relacionada