EXPORTACIÓ | 04/10/2013  RuralCat/ACCIO

Torna la Setmana de la Internacionalització

Del 7 a l'11 d'octubre, les empreses que volen expandir o consolidar la seva presència internacional podran rebre informació en seminaris especialitzats o entrevistar-se amb experts de tot el món

 Cada vegada són més les empreses que volen o necessiten exportar més i arribar a nous mercats. Per això, la setmana vinent, ACCIÓ torna a organitzar la Setmana de la Internacionalització.

Els inscrits poden sol·licitar entrevistes personalitzades i gratuïtes amb els directors de les seves oficines arreu dl món. Aquestes reunions, d’una hora aproximadament, són una ocasió única per obtenir informació de primera mà sobre els països on es vol estar present, sobre les oportunitats de negoci que s’hi presenten i sobre la viabilitat dels productes o serveis a cada país.

A més d’aquestes entrevistes, la Setmana de la Internacionalització també ofereix diferents seminaris especialitzats i serveis d’orientació financera i empresarial. 
 
La Setmana de la Internacionalització tindrà lloc a la seu central d'ACCIÓ, a Barcelona, però es realitzaran també entrevistes i seminaris a la Catalunya Central (7 i 10 d’octubre), Girona (dijous 10 d’octubre), Lleida (dijous 10 d’octubre) i Tarragona (dijous 10 d’octubre).