25 D¿OCTUBRE | 03/10/2005  Ruralcat

Exposició de varietats de fruita

El proper 25 d¿octubre, l¿Estació Experimental Agrícola Mas Badia, a la localitat de La Tallada d¿Empordà, organitza una exposició de varietats de fruita.

Imatge del díptic informatiu

Com cada any, el centre Mas Badia acull una tradicional jornada tècnica fructícola. L¿acte consta d¿una exposició comentada de varietats de poma i pera, i es presentaran els resultats de diversos assaigs. Durant la jornada veuran la llum les darreres novetats en varietats de fruita dolça. L¿acte d¿enguany s¿engloba en el context del Pla de reconversió varietal de la fruita.

Programa de la jornada


El primer acte de la jornada tindrà lloc a les 10.15 hores. Els Srs. Pere Vilardell i Joaquim Carbó, de l¿IRTA Mas Badia, i Ignasi Iglesias, de l¿IRTA de Lleida, seran els encarregats de guiar els assistents a través de l¿exposició comentada de varietats de pera i poma. A les 11.45 hores es presentaran els resultats de diferents assaigs, i de la campanya de lluita contra la mosca de la fruita en presseguer. Els ponents seran el Sr. Lluís Batllori, del Servei de Sanitat Vegetal del DARP, i la Sra. Adriana Escudero, de l¿IRTA Mas Badia. A continuació, el Sr. Pere Vilardell, de l¿IRTA Mas Badia, parlarà de les estratègies per incrementar el russeting de la pera Conference, i el Sr. Joan Bonany, de la mateixa Estació Experimental, reflexionarà sobre la programació de regs en fruiters. Per a més informació, podeu adreçar-vos a:
IRTA -Estació Experimental Agrícola Mas Badia
Ctra. de la Tallada s/n
17 134 La Tallada de l¿Empordà
Tel. 972 780 275

Assessorament Rural i Innovació Tecnològica
Sant Francesc, 29
17 001 Girona
Tel. 972 417 650
jlrexach@gencat.net