RURALCAT | 28/07/2019  Ruralcat

L’Oficina virtual de la Xarxa-i.cat estrena nou disseny

L’oficina virtual de la Xarxa-i.cat s’ha redissenyat amb una portada més visual i intuïtiva per facilitar la navegació i la cerca d’informació. Les diferents seccions temàtiques també s’han reordenat amb un disseny més atractiu.

Nova portada amb un disseny més atractiu per facilitar la navegació

Nova portada amb un disseny més atractiu per facilitar la navegació

L’Oficina de la Xarxa-i.cat (Xarxa d’Innovació Agroalimentària i rural de Catalunya) s’ha redissenyat amb una estructura més intuïtiva i un disseny més atractiu per facilitar la navegació

A la portada es visualitzen ara les darreres novetats, l’agenda d’activitats i les últimes notícies relacionades amb la innovació en l’àmbit agroalimentari i rural. A més, disposa d’un apartat molt visual per accedir de forma directa a l’EIP-Agri, Red Rural Nacional, Doctorats Industrials, #FonsUECat, RECERCAT (Butlletí de Recerca de Catalunya), AGAUR (Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca), ACCIÓ (Agència per la Competitivitat de l'Empresa) i PRITAC (Pla estratègic de Recerca, Innovació i Transferència agroalimentària de Catalunya 2013-2020).  

A la portada també s’inclou una pestanya superior amb les seccions més destacades: Grups Operatius, Activitats demostratives, Projectes europeus, Grups Focals i PRITAC, que permeten accedir més ràpidament a la informació més visitada pels usuaris.

La Xarxa-i.cat va acumular 1.809 usuaris i va rebre 19.664 visites úniques l’any 2018, sent una de les oficines virtuals més visitades de RuralCat. Les seccions més visitades van ser el cercador de Grups Operatius, les fitxes dels projectes de Grups Operatius i la secció de Projectes europeus. Al 2018 l’oficina va organitzar 28 jornades tècniques PATT relacionades amb innovació agroalimentària i rural. 

En total s’han publicat 165 fitxes de Grups Operatius des de 2015 fins el 2018 i 96 activitats de demostració del 2017 i 2018.

Font: RuralCat