AJUTS | 05/08/2019  Ruralcat

Agricultura aprova ajuts a cinc projectes per promoure la transferència de coneixements entre investigadors i pescadors

Aquesta convocatòria consolida la iniciativa de la Direcció General de Pesca de fomentar la innovació en els camps de la pesca i l’aqüicultura i afavorir la col·laboració entre científics i sector pesquer.

Les ajudes, que pugen a 723.811€, estan cofinançades pel Fons Europeu Marítim i de la Pesca (FEMP)

Les ajudes, que pugen a 723.811€, estan cofinançades pel Fons Europeu Marítim i de la Pesca (FEMP)

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ha aprovat ajudes a cinc projectes desenvolupats per diferents centres d’investigació i/o universitats amb l’objectiu de promoure la transferència de coneixements entre investigadors i pescadors i la innovació en el sector de l'aqüicultura

Les ajudes, que pugen a 723.811€, estan cofinançades en un 75% a càrrec del Fons Europeu Marítim i de la Pesca (FEMP) i en un 25% a càrrec del DARP.

Els projectes seleccionats s’han valorat d’acord al grau de representativitat del sector, la capacitat de gestió de l’entitat i la concreció i coherència de la memòria presentada pel projecte.

Aquesta convocatòria consolida la iniciativa de la Direcció General de Pesca de fomentar la innovació en els camps de la pesca i l’aqüicultura i afavorir la col·laboració entre científics i sector pesquer amb un total de 2.182.434€ atorgats per a aquestes iniciatives des del començament de l’establiment dels ajuts FEMP, el 2017.

Font: DARP