AJUTS | 05/08/2019  Ruralcat

Agricultura aprova ajuts a cinc projectes per promoure la transferència de coneixements entre investigadors i pescadors

Aquesta convocatòria consolida la iniciativa de la Direcció General de Pesca de fomentar la innovació en els camps de la pesca i l’aqüicultura i afavorir la col·laboració entre científics i sector pesquer.

Les ajudes, que pugen a 723.811€, estan cofinançades pel Fons Europeu Marítim i de la Pesca (FEMP)

Les ajudes, que pugen a 723.811€, estan cofinançades pel Fons Europeu Marítim i de la Pesca (FEMP)

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ha aprovat ajudes a cinc projectes desenvolupats per diferents centres d’investigació i/o universitats amb l’objectiu de promoure la transferència de coneixements entre investigadors i pescadors i la innovació en el sector de l'aqüicultura

Les ajudes, que pugen a 723.811€, estan cofinançades en un 75% a càrrec del Fons Europeu Marítim i de la Pesca (FEMP) i en un 25% a càrrec del DARP.

Els projectes seleccionats s’han valorat d’acord al grau de representativitat del sector, la capacitat de gestió de l’entitat i la concreció i coherència de la memòria presentada pel projecte.

Aquesta convocatòria consolida la iniciativa de la Direcció General de Pesca de fomentar la innovació en els camps de la pesca i l’aqüicultura i afavorir la col·laboració entre científics i sector pesquer amb un total de 2.182.434€ atorgats per a aquestes iniciatives des del començament de l’establiment dels ajuts FEMP, el 2017.

Font: DARP

El més llegit

Abonat el darrer pagament dels ajuts directes dissociats de la PAC del 2020 per un import total d'11,4 milions d’euros

Publicats els resultats econòmics de les granges de producció porcina a Catalunya de l’any 2020

La Universitat de Lleida crea una aplicació web per a l'estimació del creixement dels porcs d’engreix