AJUTS | 06/08/2019  Ruralcat

Obertes les inscripcions per al programa Tecniospring INDUSTRY d’ACCIÓ

El programa Tecniospring INDUSTRY d'ACCIÓ ofereix ajuts del 100% per contractar personal d’R+D experimentat a les empreses amb seu operativa a Catalunya i a les entitats acreditades TECNIO.

La data límit per presentar les candidatures és el 30 de setembre de 2019

La data límit per presentar les candidatures és el 30 de setembre de 2019

Tecniospring INDUSTRY té previst concedir 72 beques per al període 2019-2024, oferint a les empreses i centres d'R+D contractes laborals de dos anys per acollir un investigador a cost zero.

Les empreses i entitats acreditades TECNIO podran desenvolupar projectes de recerca aplicada i participar en activitats de formació en transferència tecnològica, emprenedoria i difusió de la seva activitat a la ciutadania. Alhora, tindran l'oportunitat d'establir aliances internacionals estratègiques amb entitats punteres.

Per tal de rebre els ajuts del programa Tecnniospring, les empreses o entitats acreditades TECNIO han de presentar un projecte de la mà de l'investigador que el durà a terme.

Des de l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ) es facilita un espai de vacants on les empreses poden publicar el seu projecte de recerca i el perfil d’investigador que necessiten. 

El programa compta amb un pressupost global d’11 milions d’euros. La data límit per presentar les candidatures és el 30 de setembre de 2019.

El 50% d'aquest pressupost està cofinançat per la Unió Europea mitjançant les Accions Marie Skłodowska-Curie del programa Horizon 2020 de la Unió Europea i està alineat amb l’estratègia RIS3CAT, així com amb la Europe Strategy 2020.

Font: Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència