7, 8 I 9 D'OCTUBRE | 14/09/2005  Ruralcat

IX edició del Cavatast de Sant Sadurní d'Anoia

Els propers dies 7, 8 i 9 d'octubre, la localitat de Sant Sadurní d'Anoia acull la novena edició de la Mostra de Caves i Gastronomia, també coneguda com Cavatast. L'exposició s'engloba dins de la Setmana del Cava que organitza la Confraria de Sant Sadurní d'Anoia des de 1982.

Cartell informatiu del Cavatast

Font: Cavatast

El Cavatast és l'única mostra exclusiva de degustació de caves que hi ha actualment al mercat de les fires sectorials. Aquesta singularitat és la base del seu èxit. Aquesta exhibició es va inaugurar el 1997 i des de llavors s'ha celebrat cada any a principis d'octubre. El Patronat de Turisme de Sant Sadurní d¿Anoia organitza la mostra perquè sigui un punt de trobada de referència per a empresaris i professionals del sector del cava i de l¿hostaleria, així com per als consumidors i amants del cava en general. Les caves que hi participen poden ser de molts indrets de la Denominació Cava. A l'edició del 2004, van participar-hi més de quaranta empreses elaboradores, fet que la va convertir en una de les fires del sector amb més participació d¿expositors. A més, el Cavatast també és una mostra de degustació gastronòmica de qualitat, en aquest cas de caire local, on es troben restauradors, cansaladers i pastissers locals que ofereixen a degustar les millors propostes gastronòmiques que inclouen el cava entre els seus ingredients.

Activitats paral·leles al Cavatast


De forma simultània al Cavatast, a Sant Sadurní coincideixen dos esdeveniments més que fan que el ressò de l¿esdeveniment encara sigui més important, com són la Setmana del Cava, que organitza la Confraria del Cava, i la Fira Comercial i Industrial, lligada a la Unió de Botiguers. La celebració de la Setmana del Cava pretén impulsar, des de ja fa vint-i-tres anys, aquest producte dins i fora de les fronteres de Catalunya, a través d'actes festius, tècnics i culturals. Enguany, la Unió de Botiguers organitza la XIX edició de la Fira Comercial i Industrial. Es tracta d'una fira multisectorial que cada any acull artesans i empresaris de la comarca. Per a més informació, podeu adreçar-vos a:
Patronat de Turisme
c/ Hospital, 26
08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel. 93 891 31 88
Fax 93 891 43 67
Email: turisme@stsadurnia.diba.es
URL: http://www.santsadurni.org

Unió de Botiguers de Sant Sadurní d'Anoia
c/ Sant Antoni,9
08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel. 93 891 09 96
Fax 93 818 30 29
Email: ubss@ubss.org
URL: http://www.ubss.org