FORMACIÓ | 14/09/2005  Ruralcat

Curs a distància d'incorporació de joves a l'empresa agrària

El Servei de Formació Agrària del DARP ofereix a través de les seves escoles un curs d'incorporació de joves a l'empresa agrària. El curs s'ha dissenyat en format paper i, per tant, no és necessari disposar d'ordinador per seguir-lo.

Joves agricultors en un curs. Font: DARP

Font: DARP

El curs començarà el dia 17 d'octubre i finalitzarà el 28 de febrer de 2006, té una durada de 100 hores i la inscripció està oberta fins al proper 1 d'octubre. S'ofereixen un total de 75 places, que s'atorgaran per ordre d'inscripció. La inscripció a través d'internet (veure Enllaços relacionats) o a través de qualsevol de les Escoles i Centres del Servei de Formació Agrària, trucant al 973 44 36 50 (de 9 a 14 hores).

Temari i metodologia

Aquest curs s'ha dissenyat a fi de facilitar la situació d'aquelles persones que, per la seva feina o ubicació geogràfica, tenen difícil l'accés a les escoles on s'imparteixen. El curs està format per dos mòduls: Comptabilitat i gestió i Complements de l'empresa agrària i Tecnològic. Abans de començar, els alumnes hauran d'assistir a una sessió presencial en la qual rebran el material d'estudi (continguts, exercicis i instruccions) i se'ls presentarà el programa del curs i la metodologia per seguir-lo. Cada alumne/a tindrà un tutor/a que farà el seu seguiment individual, l'informarà del funcionament del curs i l'ajudarà en el seu aprenentatge, resolent-li els dubtes que li plantegi, corregint-li els exercicis i orientant-lo, si s'escau. A més, es podrà comunicar amb el seu tutor/a per correu electrònic i per telèfon. Per obtenir l'acreditació, cal que l'alumne hagi lliurat correctament les activitats del curs. Cal afegir, a més, que si es vol accedir als ajuts del DARP per incorporació de joves és necessari cursar també un mòdul Tecnològic.