SERVEIS RURALCAT | 05/07/2005  Ruralcat

Nous avisos SMS per a la Pyriculariosi de l¿arròs

El Servei de Sanitat Vegetal a les Terres de l¿Ebre, des de l¿Estació d¿Avisos de Tortosa, promou aquests nous avisos SMS que entraran en funcionament aquest mes de juliol. Aquest nou servei s¿activarà en funció de l¿epidemiologia d¿aquests fongs que acostuma a esdevenir durant l¿estiu.

Font: G. Galimany, J. Almacellas, J.P. Marin (UdL

Font: G. Galimany, J. Almacellas, J.P. Marin (UdL

El servei que es pretén oferir a les persones que s¿inscriguin és avisar-los dels moments en què es donen condicions de risc epidèmic per al desenvolupament de malalties fúngiques (pyriculariosi i helminthosporiosi). Així mateix, s¿informarà mitjançant un missatge de correu electrònic dels productes fitosanitaris recomanats i dels llindars de severitat que cal tenir en compte. Durant cada campanya, l'Estació d'Avisos de Tortosa acostuma a emetre al voltant de 5 avisos per als fongs de l'arròs. L¿avís només informarà que s¿ha emès un nou avís i, per tant, caldrà consultar la bústia personal a RuralCat, o trucar al contestador de Tortosa al número 977 58 11 81. L¿avís dirà:
Nou avís de malalties fúngiques al Delta de l'Ebre. Consulta RuralCat o al contestador telefònic de Tortosa. CAT 365
Per gaudir d¿aquests serveis cal complir una sèrie de requisits ben senzills:
  • Ser usuari inscrit de RuralCat: per fer-ho cal que ompliu el formulari que s¿obre quan cliqueu a Inscriu-te, que es troba a la pagina d'inici. Us recordem que inscriure¿s a RuralCat és gratuït, senzill, i ple d¿avantatges.
  • Un cop sou usuari, cal omplir el formulari d¿inscripció a aquests serveis, que trobareu al menú de preferències de la intranet.
Us recordem que per accedir a la intranet de RuralCat, heu d'introduir el vostre nom d'usuari i contrasenya a l'espai corresponent del portal. L'Oficina de projecte de RuralCat us haurà facilitat aquesta informació per correu electrònic un cop gestionada la vostra inscripció a la comunitat.