AJUTS | 12/09/2019  Ruralcat

Convocatòria del Programa InnoCámaras per implantar solucions innovadores a les pimes de Barcelona

La Cámara Oficial de Comercio, Industria, Servicios y Navegación de España, conjuntament amb la Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona convoca el programa InnoCámaras per l’any 2020.

Aquesta convocatòria pretén donar suport a solucions innovadores a les pimes

Aquesta convocatòria pretén donar suport a solucions innovadores a les pimes

Es podran presentar al programa les pimes, micropimes i persones inscrites en el Règim Especial de Treballadors Autònoms de la demarcació territorial de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Aquesta convocatòria pretén donar suport a solucions innovadores a les pimes mitjançant una metodologia que combina l'assessorament i els ajuts directes a la innovació

La implementació de les solucions innovadores es realitza en dues fases que consistiran en un assessorament individualitzat gratuït per diagnosticar àrees prioritàries de millora i elaborar recomanacions d’innovació de producte/servei i la implantació de solucions mitjançant un proveïdor que durà a terme un pla personalitzat d’implantació com a resultat d’un informe de recomanacions previ. 

En paral·lel, en el marc del Programa, també s’organitzaran jornades de sensibilització, fòrums, trobades empresarials i amb entitats públiques de RDI i altres accions de promoció de la innovació.

El Programa InnoCámaras s'emmarca dins del Programa Operatiu Plurirregional del programa FEDER i compta amb un pressupost de 178.640,00 euros. La data límit per participar és el 18/12/2019.

Font: Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència

Informació relacionada

El més llegit

Publicada la fitxa tècnica “Desherbatge mecànic dels cereals d’hivern amb la grada de pues flexibles”

L’Oficina de l’Agricultura de Precisió es renova amb un disseny més visual i nous continguts

Les dones representen el 40% de l’ocupació al sector agroalimentari català