AJUTS | 16/09/2019  Ruralcat

Programa de beques de postdoctorat Junior Leader per a investigadors

El programa de beques de postdoctorat Junior Leader de l’Obra Social de La Caixa està destinat a la contractació d’investigadors excel·lents, de qualsevol nacionalitat, que vulguin continuar la seva carrera investigadora en territori espanyol o portuguès.

Aquest programa té els objectius de fomentar la recerca d’alta qualitat i innovadora

Aquest programa té els objectius de fomentar la recerca d’alta qualitat i innovadora

Aquest programa té els objectius de fomentar la recerca d’alta qualitat i innovadora a Espanya i Portugal i donar suport als millors talents científics, als quals se’ls ofereix un entorn atractiu i competitiu en què dur a terme una recerca d’excel·lència.

El programa de beques de postdoctorat té dues modalitats diferents:

Postdoctorat Junior Leader – Incoming: 30 beques de postdoctorat per a investigadors de totes les nacionalitats als quals se’ls ofereix un contracte laboral per dur a terme un projecte de recerca en els centres acreditats amb els distintius d’excel·lència Severo Ochoa o María de Maeztu, Instituts d'Investigació Sanitària Carlos III i centres avaluats com a excel·lents per la Fundação per a Ciência e a Tecnologia de Portugal.

Aquesta modalitat està cofinançada per la Comissió Europea a través de les accions Marie Skłodowska-Curie del programa marc Horizon 2020.

Postdoctorat Junior Leader – Retaining: 15 beques de postdoctorat per a investigadors de totes les nacionalitats per dur a terme la seva activitat investigadora en qualsevol universitat o centre de recerca d’Espanya o Portugal. A través d’un programa de formació complementària d’excel·lència, aquestes beques es proposen consolidar les habilitats de recerca i fomentar la carrera científica independent com a opció de futur professional.

Dins de la formació complementària, els becaris hauran de realitzar una estada en una altra institució amb l'objectiu d'incrementar les seves habilitats transversals. Aquestes estades, d'una durada entre tres i sis mesos, hauran de realitzar-se en una institució internacional o intersectorial.

La data límit per a participar a la convocatoria és el  08/10/2019.

Font: Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència

Informació relacionada