FORMACIÓ A DISTÀNCIA | 29/11/2013  RuralCat/DAAM

RuralCat oferirà el primer curs a distància sobre indústria alimentària ecològica

El Departament posa en marxa un curs a distància sobre Indústria alimentària ecològica: certificació i seguretat alimentària. S'iniciarà el mes de gener i tindrà una durada de 30 hores

Aquest curs està adreçat especialment als productors del sector de la indústria que tinguin interès a fer la reconversió a ecològica. És el primer que des de la FAD s’ofereix específicament per al sector de la indústria agroalimentària.

Pel que fa als continguts, es treballaran, entre altres, la normativa en producció agroalimentària ecològica aplicable a la indústria alimentària, la certificació, el control i els registres dels productes ecològics, la higiene i la seguretat alimentària en les indústries alimentàries ecològiques, el mercat i la comercialització dels aliments ecològics i, finalment, la creació d’empreses alimentàries ecològiques.

Al llarg del curs també es treballaran una sèrie de línies productives específiques: les indústries de l’oli verge, de la llet pasteuritzada, de l’especejament de carn, de la beguda de soja, del iogurt i de la conserva de bolets.

Està previst que la inscripció per a la primera edició d'aquest curs s’obri a RuralCat el dia 7 de gener de 2014. Com sempre, avisarem una setmana abans i el mateix dia. També hi haurà uns dies per realitza-la.