FRUITA 10 | 29/04/2010  RuralCat

Últims dies per inscriure's en Fruita 10

El Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), a través de Promotora d'Exportacions Catalanes (Prodeca), organitza Fruita 10, el primer Congrés Internacional de la fruita dolça de Catalunya. Les jornades tindran lloc els dies 5, 6 i 7 de maig, al Palau de Congressos de Lleida. La data límit d'inscripció és el divendres 30 d'abril.

fruita10042910cont

Detall del cartell del congrés. Font: DAR.

 

Fruita 10 és un congrés de fruita que vol donar a conèixer i afrontar amb èxit els reptes en comerç i consum de fruita els anys vinents. La trobada també serà un espai d'intercanvi comercial per a l'establiment de contactes amb operadors de nous mercats.

Un programa atractiu i sucós

El dijous 6 de maig, el conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), Joaquim Llena, donarà la benvinguda als assistents i inaugurarà el congrés. Durant aquesta primera jornada hi ha previstes tot un seguit de xerrades al voltant de la fruita fresca al món, sobre les exportacions i els mercat de la fruita a l'Orient Mitjà, Rússia i Àsia. La jornada finalitzarà amb una taula rodona en la que hi participaran, a més d'alguns dels ponents de les xerrades anteriors, Joan Gené, director general del DAR i president de Prodeca, Chris White, director general de Market IL i un representant del sector fructícola català. Antoni Díaz, director general de Planificació i Relacions Agràries del DAR, serà l'encarregat de tancar la jornada.
 
El divendres 7 de maig, al mateix Palau de Congressos, tindrà lloc la quarta Trobada internacional d'operadors de fruita a Lleida on es realitzaran xerrades entre operadors i productors. Els temes clau de la jornada seran l'alimentació mediterrània com a font de salut, els beneficis per a la salut d'una dieta rica en fruita, les propietats de la fruita segons les formes de preparació i transformació, i el projecte europeu per augmentar el consum de fruita, Isafruit.

 

Com fer la inscripció

Per a la inscripció o bé per aclarir qualsevol dubte respecte a la participació en aquest congrés, us podeu adreçar a: Montserrat Costafreda i Quesada, de Prodeca Lleida (C/Anselm Clavé, 2, 2n, 2ª, Telèfons 973 247 109 i 607 073 089, mcostafreda@gencat.cat)
 
Pel que fa als preus, hi ha tres possibles combinacions: 
  • Congrés: 150 euros + IVA
  • IV Trobada (només per a empreses catalanes): 600 euros + IVA
  • Congrés + IV Trobada (només per a empreses catalanes): 700 euros + IVA
S'aplicarà un 50 per cent de descompte a partir del primer inscrit de la mateixa empresa.
 
L'empresa es considerarà admesa una vegada hagi enviat la sol·licitud de participació, dins el termini establert, i hagi abonat el cent per cent del cost de participació.
 
Una vegada admesa, si l'empresa renuncia a la seva participació perdrà el cent per cent del que hagi abonat. Prodeca es reserva el dret de valorar les raons presentades per l'empresa per anul·lar-ne la participació i retornar un percentatge de l'import abonat.