SANITAT VETEAL | 30/09/2019  Ruralcat

Butlletins d’informació fitosanitària per al mes d’octubre

RuralCat us ofereix la possibilitat de consultar els butlletins d’avisos fitosanitaris que mensualment elabora el Servei de Sanitat Vegetal del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

Gorthyna xanthenes

Gorthyna xanthenes

Aquesta informació ens presenta tractaments i mesures específiques per a diferents tipus de cultius, agrupats en quatre butlletins:

Cultius llenyosos: fruita dolça (pomera, perera), fruita seca (avellaner, ametller i noguer), cítrics, olivera, vinya i cultius llenyosos.

Cultius hortícoles: tomàquet, enciam, col i coliflor, ceba, calçot, carbassó i maduixa. 

Cultius d’espais verds: forestals (pi, alzina, om), parcs i jardins (om, boix, cítrics ornamentals, castanyer d’Índies, palmera, rosàcies i ornamentals).

Cultius extensius: arròs, cereals, colza, ordi, panís i alfals.

El Servei de Sanitat Vegetal del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació elabora mensualment aquesta informació a partir del seguiment de les plagues i malalties i de l’experimentació de camp.

Si teniu algun dubte o voleu més informació podeu consultar a l’Oficina de Sanitat Vegetal.

Recordeu que les estacions i subestacions d'avisos fitosanitaris de Catalunya també emeten avisos puntuals i que podeu consultar els últims al portal de RuralCat.

Si voleu estar informats de manera més immediata podeu demanar el Servei d’avisos fitosanitaris per SMS i correus electrònics o seguir-nos a Twitter (@ruralcat).

Font: Sanitat Vegetal

El més llegit

Es publica la distribució general de la superfície de Catalunya de 2019

Butlletins d’informació fitosanitària per al mes de juliol

Es publiquen les dades de superfícies municipals de tots els conreus de Catalunya de la campanya 2019