Intercun crea un Centre d'Informació Nutricional sobre la Carn de Conill
L'Organització Interprofessional Cunícola (Intercun) crea un Centre d'Informació Nutricional sobre la carn de conill amb l'objectiu d'aprofundir i difondre les qualitats nutricionals del producte.
Plat elaborat amb carn de conill. Font: Intercun
Intercun informa que es tracta d'un servei d'informació especialitzat atès per experts en nutrició i dietètica que aportaran al públic interessat consells pràctics d'ingesta sana del producte, a través d'un número d'atenció telefònica: 902 995 681. Segons Intercun, la carn de conill s'integra dintre d'una alimentació saludable i és especialment adequada per a tots aquells grups poblacionals amb necessitats proteïques elevades. A més, aquesta carn pot integrar-se en les estratègies de prevenció cardiovascular i obesitat i, al ser digestiva, es recomana a les persones amb un sistema digestiu delicat. La carn de conill té una bona qualitat de greix i sota contingut en sodi, pel que és idònia per a incloure-la en una alimentació variada i equilibrada. La Societat Espanyola de Nutrició Comunitària (SENC) recomana 3 o 4 racions a la setmana de carns magres, com la de conill, d'aus i ous, alternant el seu consum.