ESCOLES AGRÀRIES | 07/10/2019  Ruralcat

Una delegació de Baden-Württemberg visita l’EA Empordà per a conèixer el programa formatiu de les escoles agràries

La visita tenia per objectiu conèixer la tasca formativa de l’Escola Agrària de l’Empordà, fent èmfasi en el seu projecte de dinamització i suport als petits elaboradors alimentaris.

Visita de la delegació alemanya

Visita de la delegació alemanya

L’Escola Agrària de l’Empordà va rebre el passat 30 de setembre la delegació alemanya Baden-Württemberg, composta per la secretària d’Estat del Ministeri d’Espai i Protecció del Consumidor, Friedlinde Gurr-Hirsch, el responsable del Departament de Comercialització, Màrqueting i Indústria agroalimentària, Bruno Krieglstein, el director i responsable del Centre Agrari de Bestiar Boví, Pastures, Producció làctia, Investigació cinegètica i Pesca, Franz Schweizer i l’assessor personal de la Secretària d’Estat, Michael Tauch, acompanyats per al subdirector general de Transferència i Innovació Agroalimentària, Jaume Sió.

L’objectiu de la visita ha estat conèixer la tasca de formació de les escoles agràries del DARP, i s’ha concretat en la tasca formativa de l’Escola Agrària de l’Empordà, fent èmfasi en el seu projecte de dinamització i suport als petits elaboradors alimentaris.

En la reunió amb la delegació també hi han participat les empreses Avellana de Brunyola i comarques gironines i Peixos mielgo, que han assistit a la primera edició del curs “Desenvolupa el teu projecte de transformació agroalimentària” que s’ha portat a terme a l’escola. Les dues empreses han explicat el seu projecte i la formació i el suport rebuts per part del Departament d'Agricultura.  

Font: EA de l'Empordà

El més llegit

La Comissió Europea publica el seu pla per impulsar la producció ecològica

El projecte POCTEFA Tr3s local ha engegat una trentena d’iniciatives de suport als productors de Venda de proximitat

El DARP estableix els períodes hàbils de caça i vedes especials per a la temporada 2021-2021 a tot Catalunya