ESCOLES AGRÀRIES | 07/10/2019  Ruralcat

Una delegació de Baden-Württemberg visita l’EA Empordà per a conèixer el programa formatiu de les escoles agràries

La visita tenia per objectiu conèixer la tasca formativa de l’Escola Agrària de l’Empordà, fent èmfasi en el seu projecte de dinamització i suport als petits elaboradors alimentaris.

Visita de la delegació alemanya

Visita de la delegació alemanya

L’Escola Agrària de l’Empordà va rebre el passat 30 de setembre la delegació alemanya Baden-Württemberg, composta per la secretària d’Estat del Ministeri d’Espai i Protecció del Consumidor, Friedlinde Gurr-Hirsch, el responsable del Departament de Comercialització, Màrqueting i Indústria agroalimentària, Bruno Krieglstein, el director i responsable del Centre Agrari de Bestiar Boví, Pastures, Producció làctia, Investigació cinegètica i Pesca, Franz Schweizer i l’assessor personal de la Secretària d’Estat, Michael Tauch, acompanyats per al subdirector general de Transferència i Innovació Agroalimentària, Jaume Sió.

L’objectiu de la visita ha estat conèixer la tasca de formació de les escoles agràries del DARP, i s’ha concretat en la tasca formativa de l’Escola Agrària de l’Empordà, fent èmfasi en el seu projecte de dinamització i suport als petits elaboradors alimentaris.

En la reunió amb la delegació també hi han participat les empreses Avellana de Brunyola i comarques gironines i Peixos mielgo, que han assistit a la primera edició del curs “Desenvolupa el teu projecte de transformació agroalimentària” que s’ha portat a terme a l’escola. Les dues empreses han explicat el seu projecte i la formació i el suport rebuts per part del Departament d'Agricultura.  

Font: EA de l'Empordà

Informació relacionada