AJUTS | 17/12/2013  DAAM

Ajuts a la modernització de les cooperatives i altres entitats associatives agràries

El Departament d'Agricultura obre la convocatòria d'ajuts per al foment de la concentració, la intercooperació i la modernització de les cooperatives i altres entitats associatives agràries. El termini de sol•licitud és del 17 de desembre de 2013 al 17 de febrer de 2014, ambdós inclosos

Preparació per l'enviament de fruita i verdura ecològiques. Font: DAAM

Preparació per l'enviament de fruita i verdura ecològiques. Font: DAAM

 L'objectiu d'aquests ajuts és fomentar la concentració, la intercooperació de les cooperatives agràries, per contribuir al desenvolupament del sector agroalimentari i a incrementar la dimensió econòmica i social de les cooperatives.
 
Entre els objectius d'aquests ajuts també hi ha restablir i potenciar la competitivitat de les cooperatives i de les zones rurals i facilitar el desenvolupament d'activitats econòmiques i socials amb l'adopció de mesures de modernització, de gestió empresarial i de comercialització.
 

A qui va dirigit?


  • A les cooperatives agràries constituïdes legalment.
  • A les entitats associatives agràries que sota qualsevol fórmula jurídica, reconeguda en dret, estiguin formades o participades majoritàriament per cooperatives agràries.
  • Als nous grups cooperatius que resultin d'acords o concerts de col·laboració.

 

Aquests ajuts s'han convocat per l'ORDRE AAM/313/2013, de 4 de desembre, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts per al foment de la concentració, la intercooperació i la modernització de les cooperatives i altres entitats associatives agràries i es convoquen els ajuts corresponents a l'any 2013 DOGC núm. 6522 - 16/12/2013).

La tramitació d'aquests ajuts es fa a través de l'Oficina Virtual de Tràmits (OTV).