OLI | 23/10/2019  Ruralcat

Obertes les preinscripcions amb descomptes per a la London International Competitions Oil 2020

La LIOOC ofereix un 20% de descompte per cada participació per a totes les inscripcions fetes abans del 28 d’octubre.

Es tracta de la competició del sector de l’oli d’oliva més important d’Europa

Es tracta de la competició del sector de l’oli d’oliva més important d’Europa

La London International Competitions Oil LIOOC es celebrarà del 23 al 25 d’abril de 2020 a Londres. Es tracta de la competició del sector de l’oli d’oliva més important d’Europa, que inclou l’entrega dels Premis oli d’oliva London QUALITY, London DESIGN i London HEALTH CLAIM.

L’objectiu de les competicions és informar als viticultors, productors d'oli, premsadors, elaboradors i minoristes per preservar i millorar la qualitat del seu producte de marca promovent oli d'oliva d'alta qualitat en tots els aspectes de l'espectre de el seu ús i consum.

També es vol donar coneixement del valor particular i dels aspectes saludables i nutricionals de l’oli d’oliva a nous consumidors d’edat jove, a pastissers professionals i artesans, amb especial èmfasi en les escoles gastronòmiques i en restaurants. Per últim, la competició pretén fer promoció de la diversitat de varietats i de l’alta qualitat d’olis d’oliva produïts al món amb l’objectiu d’avançar en el coneixement de les seves diferències de tast.

Poden participar als guardons de Quality, Design i Health Claim totes les marques  d’aliments i begudes processades o no processades (no a granel) venudes per botigues minoristes. Els productes que s’han d’avaluar han d’estar en les condicions adequades per a la degustació i la seva informació distintiva s’ha d’escriure correctament i de forma clara a l’etiqueta, és a dir, han de ser productes preparats per vendre al públic consumidor.

Tots els interessats a participar a la propera edició poden fer les inscripcions abans del 28 d’octubre amb un 20% de descompte. Es pot descarregar el formulari de participació als Quality Awards aquí http://www.londonoliveoil.com/wp-content/uploads/2019/06/LONDON-IOOC_Quality2020.pdf, als Design Awards aquí: http://www.londonoliveoil.com/wp-content/uploads/2019/06/LONDON-IOOC_Packaging2020.pdf i Health Claim Awards aquí:  http://www.londonoliveoil.com/wp-content/uploads/2019/06/LONDON-IOOC_Health-Claim2020.pdf  i retornar-lo emplenat amb el rebut del dipòsit bancari al correu electrònic info@londonoliveoil.com.

Informació relacionada