AJUTS | 24/10/2019  Ruralcat

S’obre el termini per participar en el procediment de selecció dels proveïdors de fruites i hortalisses i de llet a les escoles

El DARP també ha convocat els ajuts per a la promoció i subministrament de fruites i hortalisses i per al subministrament i distribució de llet en el marc dels programes escolars per al curs 2019-20.

Es repartiran 10 racions de llet sencera UHT per infant i mes

Es repartiran 10 racions de llet sencera UHT per infant i mes

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) vol continuar promovent el consum de fruites i hortalisses i de llet amb l'objectiu d'aconseguir instaurar entre la població escolar hàbits alimentaris més saludables. Els Programes Escolars de distribució de fruites i hortalisses i de llet per al curs escolar 2019/2020 estan dirigits a l'alumnat de 2n Cicle d'Educació Infantil i d'Educació Primària mentre que en el Programa de consum de llet  són beneficiaris els infants de 1r Cicle d'Educació Infantil.

El DARP ha aprovat la resolució que determina els productes, els períodes de subministrament i les condicions de lliurament durant el curs escolar 2019/2020, obre el procediment de selecció del proveïdor que aplicarà cadascun dels Programes Escolars a Catalunya i convoca els ajuts corresponents al curs escolar 2019/2020.

Aquest curs hi ha 1.253 centres educatius i aproximadament 305.000 alumnes inscrits al Programa de fruita escolar i un total de 461 centres educatius i aproximadament 70.000 alumnes en el Programa de llet escolar. Es realitzarà la distribució de 2 o 3 racions de fruites i/o hortalisses per mes i 10 racions de llet sencera UHT per infant i mes.

Els proveïdors de fruites i hortalisses i els de llet que hagin efectuat la declaració de participació en els Programes Escolars i hagin estat aprovats hauran de presentar la sol·licitud per mitjans telemàtics des de la pàgina web http://seu.gencat.cat i es seleccionarà un únic proveïdor per al Programa de fruites i hortalisses i un únic proveïdor per al Programa de llet.

La dotació màxima de la convocatòria d'ajut per al curs escolar 2019/2020 és de 2.300.000 euros per al Programa de fruita escolar i d'1.350.000 euros per al Programa de llet escolar, procedents del fons FEAGA.

Els ajuts es faran públics en la seu electrònica de la Generalitat https://seu.gencat.cat i al web http://agricultura.gencat.cat/beneficiarisajuts.

Font: DOGC

Informació relacionada