21 D'ABRIL | 06/04/2005  Ruralcat

Jornada Intercomarcal sobre farratges

El proper 21 d'abril el Departament d¿Agricultura, Ramaderia i Pesca, juntament amb l¿Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), organitzen aquesta I Jornada Tècnica Intercomarcal sobre Farratges, que se celebrarà al camp experimental que l¿IRTA té a Gimenells, el Segrià.

Imatge del díptic de la jornada

L¿objectiu d¿aquesta jornada és apropar als agricultors de les nostres comarques diferents activitats de recerca i experimentació directament relacionades amb la producció farratgera. També vol apropar-los al coneixement de noves tècniques, resultats i avenços que els puguin resultar d¿interès i utilitat en l¿activitat productiva de les seves empreses agràries. La jornada vol informar sobre els resultats obtinguts en activitats experimentals relacionades amb aspectes del conreu de l¿alfals, la comparació entre la utilització de diferents espècies per a la producció farratgera, i l¿avaluació de noves varietats de veces i alfals en les condicions pròpies de la zona de regadius de Lleida. L'acte comença a les 10.30h, quan es visitaran quatre estacions temàtiques:
  • Estació 1: "Avaluació de varietats de veça farratgera a la zona de regadius de Lleida". Amb la participació de la Sra. Paquita Santiveri i Morata del Centre UdL-IRTA de Lleida

  • Estació 2: " Estudi d'optimització de farratges d'hivern per a l'alimentació de remugants". Amb la participació del Sr. Jaume Lloveras i Vilamanyà del Centre UdL-IRTA de Lleida.

  • Estació 3: " Producció de llavor i adobat potàssic en el conreu de l'alfals". Amb la participació de la Sra. Cristina Chocarro Gómez del Centre UdL-IRTA de Lleida.

  • Estació 4: "Noves varietats d'alfals". Amb la participació del Sr. Josep Anton Betbesé i Lucas del Centre UdL-IRTA de Lleida.
Per a més informació podeu adreçar-vos als organitzadors:
Centre UdL-IRTA de Lleida
Àrea de Cultius Extensius

Avda. Rovira Roure, 191
25198 Lleida
Tel. 973 702 588
Fax. 973 238 301
antoni.lopez@irta.es

Oficina Comarcal del Segrià
Unitat d'Almacelles

Pl. de la Vila,
Almacelles
Tel. 973 740 191
acanavate@gencat.net